суботу, 22 квітня 2017 р.

23 квітня - Всесвітній день книги та авторського права

Запрошуємо до
«Літературного кафе»
(23 квітня – Всесвітній день книги і авторського права)


    Хороша книга - це дарунок, заповіданий автором людському роду.
Аддісон Д.

     Це один із знакових днів у нашому міжнародному календарі. Талант письменника - яскрава демонстрація духовного начала всього людства. Уміння висловити свої почуття і переживання, думки і образи, події і відносини, і багато чого, що так чи інакше зв’язується з людським світоглядом - справжній дар. Сказати і бути почутим, знайти розуміння і відгук у серцях вдячного читача - це мета будь-якого автора. Далеко не всім вдавалося досягти її. А деякі навіть випереджали свій час, будучи натхненниками і законодавцями нових підходів, і нових поглядів.

 Книга - це незамінний носій інформації. Завдяки книгам ми не тільки отримуємо простий і зрозумілий доступ до ідей і знань, моральних і духовних цінностей, ми торкаємося до справжніх творчих досягнень та розумінню краси нашого людства. У світі багатого культурного різноманіття, саме книга є певним вікном у просторі і часі, що відкриває перед нами різні цивілізації і соціальні культури, історичні повороти і неминучий прогрес.
      У Всесвітній день книг і авторського права ми приєднуємося до привітань на адресу всіх наших авторів. Бажаємо їм глибокого натхнення і легкого пера! Ваша роль у розвитку сучасної культури безцінна. Нехай ваш талант і надалі продовжує служити збереженню і примноженню духовного багатства кожної держави і світу в цілому! Зі святом Вас!
       Запрошуємо до нашої бібліотеки, скористатися багатим та різноманітним книжковим фондом, переглянути наші цікаві та змістовні книжкові виставки! А зокрема, завітайте до нашого "Літературного кафе". Тут ви знайдете книги на будь-який смак.


    



Немає коментарів:

Дописати коментар