неділю, 6 грудня 2020 р.

6 грудня - День Збройних сил України

 


Україна – нація героїв

      Сьогодні в Україні відзначається День Збройних сил України. Ми  вшановуємо військовослужбовців, усіх тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні,  хто захищає нашу державу, забезпечує мир і спокій її громадян. Служба в ЗСУ — це не тільки професія. Для більшості вона стала справою всього життя.

     Український військовий є взірцем патріотизму, відваги, мужності, героїзму і вірності своїй Батьківщині. Сьогодні військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.

     Низький уклін вам, сини і доньки України. Ви - наші захисники, опора держави, хранителі мирного неба над головою.  Спокій наших осель, спокій близьких — у ваших надійних і сильних руках. Сила і міць української держави — в єдності армії і народу.

    Відвідувачі нашої бібліотеки з цікавістю переглянули матеріали виставки, приуроченої до Дня Збройних сил України. Серед них були і студенти 1 курсу 104-ПМ групи Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т. Г.Шевченка (куратор – Кайкова М.М.).






Немає коментарів:

Дописати коментар