середа, 2 грудня 2020 р.

1 грудня - Міжнародний день інвалідів

 

Ти знаєш, що ти - людина

     Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

     Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам.

     Люди з обмеженими можливостями кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можуть позаздрити більшість людей.

     Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і дбати та пам'ятати про них не тільки 3 грудня, а й протягом всього року.

     З цією метою відвідувачі нашої бібліотеки мали можливість переглянути відеоматеріали «Ти знаєш, що ти - людина», що були присвячені Міжнародному дню інвалідів.

 







 

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар