четвер, 1 червня 2017 р.

Літо без нудьги

   Літо без нудьги


      Але, на жаль, не скрізь і не у всіх є реальна можливість виїхати з міста і закономірно виникають питання: як у рідному місті відпочити з користю, чим зайнятися, що зробити для того, щоб дитина цілодобово не просиджувала біля  комп’ютера чи телевізора?...
   
    Влітку неймовірна спека і зменшується кількість та якість послуг, що надаються громадянам.   І тоді на допомогу приходить бібліотека. Ще донедавна влітку в бібліотеках було досить тихо у літній час... Останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, корисно, а головне - весело провести свій літній відпочинок. І не обов’язково з табором відпочинку, але й просто завітавши з друзями до бібліотеки.
     Під час літніх канікул до  бібліотеки користувачі приходять з друзями, подругами, цілими компаніями. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває! Не стала  винятком  і наша бібліотека.
    
   Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчої уяви. Бібліотекарі заохочують учнів до читання влітку, адже це цікаво, весело та корисно. До послуг відвідувачів бібліотеки бібліотекарі абонементу та юнацького абонементу підготували книжкову виставку «Літо без нудьги»

      Якщо ви залишились влітку в місті, маєте багато вільного часу, який бажаєте провести з користю – то кращого місця, ніж бібліотека вам не знайти!


Немає коментарів:

Дописати коментар