середу, 29 березня 2017 р.

Тиждень юнацької книги

Пізнай світ з книгою

Із книгою і словом поріднися,
Хай буде книга – твій насущний хліб.
Тож зачерпни із неї і напийся,
Снаги, що в серці залишає слід.

         
        В рамках Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги, що проходить в останній тиждень березня, в нашій бібліотеці був проведений бібліоквест «Пізнай світ з книгою». На захід були запрошені учні Уманського професійно-аграрного ліцею на чолі з викладачем Старовойтовою Т.В. З юнаками була проведена розмова про книгу – незвичайного друга, який розповідає нам цікаві пригоди про дива, про навколишній світ, веде нас до Країни знань.



Книга-чудовий дивовижний витвір людського розуму. Вона стала для кожного із нас такою ж необхідною, як земля, як чисте небо над головою, як хліб. Навіть важко уявити, як би розвивалася людина, коли б не було винайдено книгу.
Бібліотекарі розповіли учням про буктрейлер, один із видів пропаганди книги та спонукання читача прочитати її, продемонстрували приклади буктрейлерів, розповіли про те, що змінюються покоління, а мудрі книги живуть і знову вчать людей бути добрими, чуйними, справедливими.



Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. 



Аудиторія була поділена на дві команди та проведена з ними гра ерудитів «Бібліотечні розумники і розумниці», під час якої юнаки продемонстрували свої знання про книгу та бібліотеку. Підвівши підсумки вікторини, були оголошені переможці та нагороджені солодким призом.





Наші працівники побажали учням приділяти більше уваги читанню цікавих книг, і щоб це приносило їм задоволення і приємні враження.






Виставка – фантазія 
«Паперові чудеса»


Анкетування 
«Бібліотека твоїми очима»


Виставка – настрій
 «Весняні симфонії»


Фотоконкурс «Я в бібліотеці»




Немає коментарів:

Дописати коментар