четвер, 9 березня 2017 р.

8 березня - Міжнародний жіночий день

Жінка – найчарівніше творіння на Землі!

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть дерева, зодягаючись у зелень; гаї перегукуються голосним пташиним співом. Прийшла весна!
Бринять струмки, розквітають перші квіти, зігріті теплом сонячного проміння, мрійливо співають пташки, прийшла весна, а разом з нею –   Міжнародний жіночий день. Свято половини людства, а ще й якої половини!
Найчарівнішої, наймилішої, найзагадковішої, найпрекраснішої,  доброї, ніжної, турботливої, одним словом – жінок!





7 березня 2017 року до Міжнародного жіночого дня відбувся загальносистемний масовий захід «Жінка – найчарівніше творіння на Землі!».


Ведучі нашого свята бібліотекар ЦБ для дорослих Козаченко А.О. та бібліотекар БФ №1 Пилипенко К.В. свої слова присвятили жіночому дню, віддали данину любові й захоплення тим, до кого ми звертаємося в радості і печалі – нашим бабусям, матерям, сестрам – берегиням нашого роду. Свято супроводжувалося слайд-презентацією Жінка - найчарівніше творіння на Землі!  , створеною працівниками БФ №4.



Директор Уманської ЦСБ Чупряк Л.А. поздоровила весь наш жіночий колектив з цим чудовим весняним святом, в який вшановується жінка, найчарівніше творіння на Землі. Адже саме завдяки їй світ наповнюється любов’ю та надією.


 Поетами всіх часів і народів  написано десятки тисяч ліричних рядків, присвячених жінці, тому всі бібліотеки нашої ЦСБ підготували привітальні номери в дарунок нашим колегам. Ліричні привітання прозвучали у виконанні наших колег від Зуб І.В.,  Крутової Л.М., Райчинець Н.Р., Гладкої С.Л. Дитячі бібліотеки підготували відео вітання для наших працівників.






Жінка – це восьме диво світу, муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки.
Від чоловіків нашої системи замісник директора Бобко Д.П. висловив побажання любові, добра, достатку, здоров’я та миру для всіх присутніх жінок.


Окрасою нашого свята стали наші добрі друзі викладачі та студенти Уманського музичного училища ім. Демуцького, завдяки яким ми отримали масу позитивних емоцій та заряд енергії в цей святковий день.


Розпочав наш святковий концерт виступ фольклорного ансамблю народної музики «Ятрань» (солісти Мазура І., Осіпенко А., флейтистка Маринчук О., худ. керівник Олександр Кітрар).




У виконанні дуету бандуристів у складі Косенко В. та Грубої Х. під 
керівництвом Косич Я.В., прозвучали українські народні пісні «Музика полів» та «Кручені паничі».



Продовжили  музичні вітання дівчата з тріо «Барви» (Осіпенко А., Шевчук В., Руда І., худ. керівник Ряба І.М.).



У виконанні Хмелевського В.Е., викладача та учасника ансамблю «Ятрань», прозвучала «Пісня про рушник», яку підтримав весь зал і весело, емоційно та артистично розказано гумореску, під час якої наш колектив не міг стриматись від гучного сміху.
Ми вдячні нашим гостям за чудовий музичний подарунок та позитивні емоції, які колектив наш отримав під час святкового концерту.







 І , на останок, голова профспілкового комітету нашої системи бібліотек Козаченко О.О. приєдналася до всіх привітань, які прозвучали на адресу жінок, вручивши всім нам святкові подарунки.



Немає коментарів:

Дописати коментар