вівторок, 27 вересня 2016 р.

Умань історична - Умань поетична

"Всі думки мої коло
Умані, всі дороги мої сюди"
До 400-річчя з дня першої писемної згадки про місто Умань 27 вересня 2016 року о 15,00 в міському центральному парку відбулися поетичні читання "Умань історична - Умань поетична", організовані працівниками всіх бібліотек Уманської міської централізованої системи бібліотек.
 На захід були запрошені члени Уманського літературного клубу "ЛІТ'О" (голова - Михайлова Н.С.), члени міського товариства "Просвіта" (голова - Лісова Л.В.), студенти та учні навчальних закладів міста, які декламували вірші про наше рідне місто та історичні події, які відбулися в нашому місті протягом 400 років.
 Директор Уманської міської ЦСБ Чупряк Л.А. виступила з вступним словом до аудиторії та кожному учаснику поетичних читань вручила дипломи та подяки. 
Учасники літературного гуртка "Золотий ключик" (худ. кер. Скибенко М.) продемонстрували всім присутнім сцену-діалог Софії та графа Потоцького із твору "Софіївка-сад" Ф.Гаврильченка. 
 Присутні змогли насолодитися співом народних талантів Уманщини, які продемонстрували власні твори, покладені на музику.
Окрасою свята стали фотовиставка робіт Сівко Л.У. з краєвидами парку "Софіївка".
На поетичні читання завітали поважні гості : члени міської організації на чолі з міським головою Цебрієм О.В., співробітники міського відділу культури на чолі Гейко Т.М.
В усіх присутніх склалося найкраще враження про побачене і почуте.
Відеорепортаж поетичних читань





















Фоторепортаж поетичних читань


































































































Немає коментарів:

Дописати коментар