пʼятниця, 30 вересня 2016 р.

День бібліотек

«О, Книго! Пресвята богине! Народу й роду берегине!»



Так, я книгар. Не лікар, не аптекар,
Не інженер, не вчитель, не банкір…
Я більше: Я Книгар! Бібліотекар!
На заздрість всім, всьому наперекір!
Бо посудіть: Хіба ще є багатство,
Таке неоціненне, як моє?
Ніяке товариство, жодне братство
Такого скарбу в банку не зіб'є!

29 вересня 2016 року в приміщені нашої бібліотеки відбулося літературно-музичне свято «О, Книго! Пресвята богине! Народу й роду берегине!», присвячене Всеукраїнському дню бібліотек. 
Всяке свято, - це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань.  Нас прийшли привітати поважні гості: Петриченко Н.П. (представник з міського відділу культури), Городнюк А.В. (керівник літературної студії "Заспів" будинку дитячої та юнацької творчості), Чепка О.В. (директор УГПК ім. Т.Шевченка, поетеса), Нижник С.В. (директор наукової бібліотеки УНУС), Сергій Цюрко (громадський діяч, музикант, поет). 
Директор Уманської ЦСБ Чупряк Л.А. привітала всіх нас з професійним святом та нагородила грамотами найкращих працівників уманських міських бібліотек.
Ведучі вечора Яковенко А.М. та Райчинець Н.Р. розповіли присутнім про історію створення свята, підготували ролик "Гімн бібліотеки", в якому показали професійну діяльність кожної з 10-ти бібліотек міста. 


В цьому році наша Уманська ЦБС відзначає 40-річний ювілей. Екскурс в історію провела заввідділом комплектування та обробки літератури Палагута В.В., продемонструвавши створений нею відеоролик про створення відділу комплектування.



На святі було багато приємних привітань від усіх наших бібліотек: це і вірші, і відеопривітання, і виступ студентки Уманського музичного училища ім. Демуцького Вероніки Косенко. Також теплі вітання звучали на адресу наших ветеранів, які перебувають на заслуженому відпочинку.
Голова профкому Козаченко О.О., привітавши всіх своїх колег зі святом, подарувала від профспілки подарунки.
Місцевий музикант та поет Сергій Цюрко прикрасив наше свято своїм літературно-музичним виступом. Кульмінацією вечора стала дегустація коровая, який приготувала наша колега Нечеснюк О.О.

            Фоторепортаж нашого свята:



























































Немає коментарів:

Дописати коментар