четвер, 24 квітня 2014 р.

26 квітня - річниця Чорнобильської трагедії

Поріс чорнобилем Чорнобиль, бідою нашою поріс

28-річницю Чорнобильської трагедії бібліотека-філія №4 відзначила уроком-реквіємом під назвою "Поріс чорнобилем Чорнобиль, бідою нашою поріс".
Чорнобиль - це трагедія, що забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров'ю мільйонів українців, наслідки якої відчуватимуть на собі й майбутні покоління.
На заході були присутні учні ЗОШ №11, які із величезним захопленням слухали розповідь біблотекарів Яковенко А.М. та Райчинець Н.Р. про ті жахливі події. Доповідь супроводжувалась роликом з  пісочною анімацією по даній темі. Також захід яскраво доповнив документальний фільм "Чорнобиль"
Під час заходу експонувалась книжкова виставка "Чорнобиль. Трагедія. Пам'ять", де були представлені книги,присвячені Чорнобильській катастрофі та його героям. 
Чорнобильська біда надовго залишилась в нашій пам'яті. Ще довго ми будемо відчувати на собі її наслідки, ще довго чутимемо її дзвони, які лунатимуть за тими, кого вже нема...


Відеорепортаж даного заходу













Також з 22 по 25 квітня бібліотекарі читального залу проводили  читачам нашої бібліотеки показ документальнoго відео про Чорнобильську катастрофу та її наслідки.































Немає коментарів:

Дописати коментар