вівторок, 18 лютого 2014 р.

Ювілей народної майстрині Олени Поліщук



13 січня цього року уманська народна майстриня Олена Василівна Поліщук запросила колектив нашої бібліотеки на святкування свого ювілею в Уманську картинну галерею, де відбулася виставка живопису та народного мистецтва  "Палітра рідної землі".
На виставці були представлені найкращі роботи за весь період творчості майстрині. Також дане міроприємство було приурочене до знаменної дати нашого краю - 60-річчя утворення Черкаської області.
Привітати ювілярку прийшли колеги, друзі та інші шанувальники таланту Олени Василівни. Серед присутніх були головний спеціаліст Уманського відділу культури та туризму Петриченко Н. П.,завідувач кафедра української літератури та українознавства УДПУ Сивачук Н.П., декан дошкільної та корекційної освіти  УДПУ Попиченко С.С., декан мистецько-педагогічного факультету УДПУ Дудник О.В., представники  школи мистецтв та ін. 
Ми також не залишились осторонь поздоровлень. Завідуюча нашої бібліотеки Козаченко О.О. подарувала квіти та найкращі побажання майстру декоративного мистецтва та читачці нашої бібліотеки Поліщук Олени Василівни.
До Вашої уваги пропонуємо переглянути фоторепортаж виставки

 










 











 

Немає коментарів:

Дописати коментар