четвер, 7 листопада 2013 р.

Обласні курси підвищення кваліфікації

28 - 30 жовтня 2013 року в м.Черкаси на базі обласної бібліотеки для юнацтва ім. В.Симоненка проходило проблемно-цільове навчання для працівників юнацьких структурних підрозділів ЦБС області за темою "Бібліотечні інновації в системі розвитку читацької компетентності юнацтва". Бібліотекар юнацького абонементу нашої бібліотеки Яковенко Алла Миколоївна  була слухачем даних курсів і презентувала відеоролик про нашу бібліотеку, який пропонуємо переглянути.


Цікавими та пізнавальними були лекції: "Правова культура, як один із чинників соціалізації молоді", "Інформаційна культура юнацтва в контексті формування суспільства", "Інтеграція публічних бібліотек у вертуальний простір, як складова успіху роботи з юнацтвом" та інші. Особлива цінними  були відеопрезентації про "Буктрейлери" та "Робота публічних біблотек на допомогу професійної орієнтації юнацтва".
Передед слухачами курсів працівники обласної бібліотеки для юнацтва презентували різноманітні масові заходи. Серед них прзентація книги українського письменника Василя Симоненка "Зажинок", "Поетично-пісенний храм Сергія Руднєва" (Сергій Руднєв - лауреат обласної літературної премії ім.В.Симоненка 2013 р.), молодіжна творча вечірка, були проведені майстер-класи з народної творчості, бесіда з профорієнтації з керівником Черкаського обласного молодіжного центру праці Сергієм Слиньком.
Пропонуємо Вашій увазі фоторепортаж даних заходів.


























Немає коментарів:

Дописати коментар