середу, 6 січня 2021 р.

 

Три празники в гості

     Різдво Христове - це найважливіше свято для всіх християн, присвячене народженню Ісуса Христа від Діви Марії. Різдвяні свята починаються зі Святвечора 6 січня і закінчуються Хрещенням Господнім. Після Святвечора вночі діти колядують по сусідніх будинках, а дорослі приходять вшанувати народження Ісуса у плоті на церковному богослужінні.

     У нашій бібліотеці експоновано різдвяне асорті «Три празники в гості», де відвідувачі нашої книгозбірні можуть ознайомитися із народознавчою літературою по цій темі.

     Віфлеємська зірка на небі засяяла і світлом своїм осяяла наші душі, подарувала надію, зміцнила віру, запалила в серцях полум'я любові. З великим Різдвом вас! Нехай те чудове світло зберігає вас на всіх життєвих дорогах, дарує щастя та радість.

     Вітаємо з радісним святом Різдва Христового! Хай у вашій душі назавжди поселяться мир, щастя та доброта. Хай ваш дім буде повний любові, а близькі та рідні люди будуть завжди поряд. Хай кожен день буде багатий на Боже благословіння і хай серце нічого не потребує!






 

Немає коментарів:

Дописати коментар