суботу, 25 лютого 2017 р.

Уманській міській ветеранській організації 30 років

Грамота від ветеранів


22 лютого 2017 року працівники нашої бібліотеки були запрошені на святкування 30-річчя з дня створення Уманської міської організації ветеранів, яка обєднала в своїх лавах ветеранів війни, Збройних Сил, учасників бойових дій на територіях інших держав, ветеранів праці, учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС…
Під час урочистостей голова громадської організації «Організація ветеранів міста» О.І. Безсмертний нагородив колектив нашої бібліотеки Почесною грамотою за вагомий внесок у справу збереження правди про події Другої світової війни, патріотичне виховання молоді на бойових і трудових подвигах народу України та з нагоди 30-річчя Організації ветеранів міста.



Колектив нашої бібліотеки висловлює щиру вдячність за проявлену увагу до нас, та сподіваємось на подальшу співпрацю. Також ми приєднуємось до всіх побажань, висловлених на вашу адресу, під час святкування вашого ювілею. Ви для нас є прикладом того, як потрібно любити своє місто, країну, а ваша праця для нас – досвід. Зичимо ветеранам та людям похилого віку міцного здоровя, благополуччя та довгих літ і подальших злетів. 


Немає коментарів:

Дописати коментар