суботу, 26 березня 2016 р.

Тиждень дитячої та юнацької книги

Мандрівка книжковою країною


25 березня до Тижня дитячої та юнацької книги в нашій бібліотеці було проведено відео-круїз «Мандрівка книжковою країною». На захід були запрошені учні 8-В класу ЗОШ №11 (класний керівник Третяк С.). Бібліотекарі Козаченко А.О. та Яковенко А.М.  розповіли юнакам про книгу, яка являється дивовижним витвором людського розуму, навчає нас розумним наукам, розповідає нам цікаві пригоди, про дива, і веде нас до країни знань. 

Під час відео-круїзу діти мали змогу подивитися відеоролики, створені працівниками нашої бібліотеки «Чудо на ім’я книга» та «Нестандартні книги», також продемонстрована була  пісочна анімація «Маленький принц» на однойменний твір Антуана Сент- Екзюпері. Ще ведучі розповіли про те, що являє собою буктрейлер. Прикладом став буктрейлер на книгу О. Дюма «Три мушкетери». Для учнів була проведена вікторина. У вікторині брали участь дві команди – «Розумники» та «Книголюби». Команда "Розумники" перемогла і отримала від журі солодкий приз. 
Для цього заходу бібліотекарі підібрали новинки-цікавинки для юнацтва "Нова книга запрошує", які з радістю учні взяли додому почитати.


Фоторепортаж заходу:















Немає коментарів:

Дописати коментар