середу, 4 березня 2015 р.

Тарас Шевченко - геній і пророк

"Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття"
 
 
В нашій бібліотеці вже стало доброю традицією щорічно проводити заходи до річниці з дня народження українського видатного поета, національного Пророка, Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка.
Ось і цього року до нас на літературно-мистецький вечір "Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття", присвячений Велетню Духа - Тарасу Шевченку, завітали учні першого курсу УПАЛ на чолі з викладачем-методистом Старовойтовою Т.В. В залі знаходилася виставка-портрет "Тарас Шевченко - геній і пророк", яка підтримувала шевченковий дух протягом усього вечора. Захід проводили бібліотекарі Яковенко А.М. та Райчинець Н.Р. На нашому заході юнаки дізналися про життя і творчість великого генія, про його поетичну та мистецьку діяльність, про  патріотизм та любов до рідної неньки-України, про його боротьбу проти колонізації нашої країни російською імперією, проти царизму та кріпацтва. На вечорі звучали пісні на слова Т.Шевченка, його поетичні твори у виконанні сучасних українських артистів. Учні мали змогу подивитись відеоматеріали про Кобзаря, де відображено багатогранність таланту українського генія, переглянули мультфільм, який був створений українськими мультиплікаторами, на вірш Шевченка "Садок вишневий коло хати..."
На основі побаченого і почутого матеріалу, з учнями була проведена літературна гра "Найрозумніший". Журі нагородила команду-переможця почесною грамотою від нашої бібліотеки.
 
Пропонуємо Вашій увазі фотоматеріал даного заходу
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар