четвер, 19 лютого 2015 р.

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 

Ціна чужої війни
 


18 лютого 2015 року в приміщенні нашої  бібліотеки відбувся вечір-спогад "Ціна чужої війни" до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, а також презентація книги "В горнилі локальних конфліктів", присвячена 25-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану і випущена міськрайонною організацією воїнів-інтернаціоналістів.
Ведучими нашого міроприємства були бібліотекарі нашої бібліотеки
Райчинець Н.Р. та Яковенко А.М.
На вечорі були присутні учні першого курсу Уманського професійно-аграрного ліцею на чолі з викладачем Старовотвою Т.В.
На наш захід були запрошені почесні гості - учасники воєнних конфліктів Заярний П.Н., Дуравко В.М., про яких розповідається в книзі "В горнилі локальних конфліктів". Запрошені поділилися своїми спогадами про героїчні будні перебування їх в Анголі, під час виконання ними миротворчої місії.
Також була запрошена місцева поетеса Крутських К.В., яка в своєму виступі прочитала власний вірш про воїнів-афганців.
Дуже зворушливо звучали вірші у виконанні молодої талановитої дівчини , учениці УПАЛ - Козленко Каті, яка прочитала свої твори, присвячені жахливим подіям в Афганістані та подіям, які відбуваються зараз у нашій країні.
Між виступами наших гостей для присутніх звучали пісні про Афганістан, та демонструвалися відеоролики про війну в Афганістані.
В кінці вечора завідуюча нашої бібліотеки Козаченко О.О. подякувала наших гостей за змістовну розповідь та вручила квіти.





 
Присутні мали можливість ознайомитися з матеріалом книжкової викладки літератури "Час вибрав їх", яка була розміщена в читальній залі нашої бібліотеки і була присвячена героїзму воїнів - учасників бойових дій на території інших держав. Ветерани бойових конфліктів ділилися своїми спогадами про ті нелегкі для них часи та згадували свою героїчну молодість.
 
До Вашої уваги пропонуємо переглянути фото з нашого заходу:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар