четвер, 3 липня 2014 р.

Завітай до нас вчасно і земля вродить рясно

 Ходімте в сад. я покажу Вам сад, 
де на колінах яблуні спить вітер,
а згорблений чумацький небоспад
освітлює пахучі очі квітів.
М.Вінграновський
 Шановні користувачі!
Бібліотекарі нашої бібліотеки підготували виставку-пораду "Завітай до нас вчасно і земля вродить рясно", що розміщена на абонементі БФ №4.
Розділи виставки:
1. Створіть своїми руками в саду і на городі;
2. Пропонуємо овочі з щедрої грядки;
3. Новини квіткового царства;
4. З власного досвіду. 

Фрукти, ягоди і овочі - основне джерело необхідних для людини вуглеводів, органічних кислот, мінеральних солей та вітамінів, 
які мають надзвичайно велике значення в харчуванні людини.
В.І. Анохіна
 Споконвіку людина тягнеться до землі. Від вранішньої роси до вечірньої зорі наші предки трудилися на ній.
 У наш час розвитку складних галузей науки й урбанізації дача стає улюбленим місцем праці та відпочинку. У ряди садоводів-городників вливається величезна кількість людей.

Маючи справу з живими рослинами, доглядаючи за ними, людина відчуває животворний вплив на нервову систему, загальний фізичний стан. Працюючи в саду, на городі чи у квітнику, спостерігаючи за розвитком рослин, красою навколишнього середовища, починаєш відчувати приплив енергії та бадьорості. Крім того, всі знають про значення плодів та ягід для харчування.

Однак не всі власники присадибних ділянок володіють необхідними знаннями та навичками. Видання, які ми пропонуємо для вашого огляду допоможуть любителям садово-городньої справи за короткий час отримати знання для ефективного впорядкування присадибних ділянок, зведення дачного будинку і надвірних господарчих будівель, догляду за садом та городом та ведення сучасного тваринництва.
 Сподіваємось, що ці книги допоможуть не лише отримати необхідні знання, але і одержати від спілкування з природою моральне та фізичне задоволення.




Немає коментарів:

Дописати коментар