четвер, 5 грудня 2013 р.

9-14 грудня 2013 року - Всеукраїнський тиждень права.




   Становлення громадянського суспільства і правової держави в Україні можливе за активної та дієвої участі українського правництва.
 Ураховуючи важливе значення правової освіти в подальшій розбудові України як правової держави, вихованні у громадян поваги до закону і прав людини, Указом Президента України започатковано проведення
Всеукраїнського тижня права щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.
В 2013 році Всеукраїнський тиждень права проходитиме в період з 9 по 14 грудня.

В рамках Тижня права нашою бібліотекою  буде  проведено цикл різноманітних заходів
Серед них – тематичний перегляд літератури «Держава. Право. Суспільство», який надає матеріали з різних галузей права, починаючи з історичних витоків і закінчуючи нинішнім станом прав людини і громадянина в суспільстві. Також в цей період звучатиме радіопередача по місцевому радіо «Мовні права громадян України»,яку підготували і провели працівники нашої бібліотеки.
Мета та завдання Тижня - розповсюдження правових знань серед наших користувачів. У тиждень правових знань включилися всі бібліотеки нашої системи. В своїй діяльності використовуються форми саме профілактичної роботи.



Немає коментарів:

Дописати коментар