пʼятниця, 25 вересня 2020 р.

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Бібліотека запрошує на побачення

У всі часи бібліотека була джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар - хранителем і двигуном людської культури.

Багато років тому бібліотека-філія №4 гостинно відкрила двері для своїх читачів. Вона стала осередком культури та духовності для жителів прилеглого мікрорайону міста. Ідучи в ногу з часом, працівники бібліотеки постійно знаходять і впроваджують нові форми спілкування з читачами, беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління і  стають незамінними помічниками в оперативному і якісному забезпеченні інформацією. Щоб стати ближчими до Вас, наші шановні користувачі, ми за допомогою слайд-презентації покажемо Вам повсякденне життя нашої книгозбірні. Запрошуємо Вас долучитися до нових ініціатив, цікавих заходів та перспективних проектів, що проходять в нашій бібліотеці.

Дорогі наші колеги!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом - Днем бібліотек!

Сьогодні бібліотеки міста несуть своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Хай праця кожного з нас  завжди знаходить гідний відгук у людських серцях!

Міцного всім нам здоров'я, щастя, благополуччя та нових творчих здобутків у нашій благородній справі!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар