четвер, 14 березня 2019 р.

До 70-річчя від дня народження Володимира Івасюка

Музична акварель

«Візьми з собою мою пісню – я в неї щастя наспівав…»


        14 березня 2019 року в читальній залі нашої бібліотеки відбулася літературно-музична акварель «Візьми з собою мою пісню – я в неї щастя наспівав…».
         На заході були присутні поціновувачі таланту та творчості українського композитора Володимира Івасюка. Адже його музика створена від любові до життя, до людей, до матері, до рідного краю. Вона така довірлива і щира, природна, справжня, вона стукає у двері кожної української родини.
         Ведучі заходу бібліотекарі Коваленко Я. В. та Яковенко А.М. розповіли аудиторії про основні віхи життя та творчого шляху митця.
         Окрасою свята були пісні В. Івасюка у виконанні  студентів Заболотної Марії , Войченко Дарини та викладачів Килимника І. І.,  Кургана А. І. Уманського обласного музичного училища ім. П.Демуцького.
        Бібліотекар читальної зали Райчинець Н.Р. підготувала перегляд літератури "Митець, який надто любив Україну", до 70-річчя  видатного музиканта.
        Під час заходу присутні поринули в свої молоді роки, тому що пісні Володимира Івасюка, які вже стали класикою української естради, пройшли перевірку часом, а це свідчить, що будуть вічними.














Немає коментарів:

Дописати коментар