четвер, 14 лютого 2019 р.

14 лютого - День Св. Валентина



Над світом панує любов

    В рамках проекту "Громада, дружня до дітей та молоді" 13 лютого 2019 року в приміщенні нашої бібліотеки відбулася зустріч з практичним психологом Чернишук Л.Я. "Над світом панує любов". На зустрічі були присутні студенти 102-Д групи (дошкільна освіта) та 108-С групи відділення соціальної та корекційної педагогіки (куратор Харченко І.М.) КВНЗ УГПК ім. Т.Шевченка.
     Студенти дізналися багато цікавого та нового про романтичні стосунки між закоханими, про відносини в сім’ї та як зберегти кохання протягом всього подружнього життя. Під час лекції Чернишук Л.Я. у формі діалогу моделювала складні ситуації між чоловіком та дружиною та форми їх вирішення,  розповіла про три складові любові такі як пристрасть, дружба і морально-етичні цінності. Людмила Яківна дала молоді пораду, як правильно будувати стосунки між юнаком та дівчиною, щоб вони переросли у велике кохання і не помилились у своєму виборі.
      До Дня закоханих бібліотекарі підготували виставку-кохання «Амур всемогутній», де представлені відомі класичні твори зарубіжної та української літератури про любов.
      Колектив Уманської міської бібліотеки-філії №4 висловлює щиру вдячність за співпрацю заміснику директора з навчальної роботи КВНЗ УГПК ім. Т.Шевченка Крамській Зої Михайлівні.









Немає коментарів:

Дописати коментар