середу, 16 травня 2018 р.

Урок здоров'я "Про вплив тютюнового диму"


«Паління – це не для нас»


16 травня в нашій бібліотеці відбувся урок здоровя «Паління – це не для нас», який провела приватний практичний психолог Чернишок Людмила Яківна. На урок були запрошені учні 10 класу ЗОШ №11 (класний керівник – Гумен І.В. )   




  Урок пройшов у формі діалогу, де учні брали безпосередню участь у обговоренні  цього важливого для них питання.


Людмила Яківна надала учням достовірну інформацію про тютюн і тютюнопаління, намагалась розвіяти поширені міфи про популярність і магічні властивості тютюну. Акцентувала увагу учнів на те, що вони тільки вступають у повноцінне життя, яке сповнене багатьма приємними подіями. Так багато треба зробити корисного, стільки необхідно побачити й пізнати. Але, насамперед, треба навчитись приймати правильні життєві рішення, не уникати відповідальності та не бути байдужим.
 Кожен для себе вирішує, курити чи не курити. Адже, правильний вибір може зробити тільки той, хто вже здатний відповідати за свою поведінку, за своє здоров'я та своє майбутнє.






За допомогою цікавої, динамічної, змістовної бесіди психолог вчила учнів формувати свідоме ставлення до власних вчинків, до свого здоров'я та здоров'я інших людей як найвищої цінності.



Немає коментарів:

Дописати коментар