четвер, 10 травня 2018 р.

День матері

Жіночі образи на полотні

(13 травня 2018 року – День матері)


      Щорічно в Україні День матері відзначають у другу неділю травня. В цей день діти дарують своїм матерям квіти, святкові листівки, роблять подарунки власними руками, присвячують матусям пісні і вірші.
       Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
     Весна завжди надихає митців на створення художніх шедеврів. Фото-ілюстрована книжкова виставка «Жіночі образи на полотні» - це і є той подарунок з нагоди прекрасного і чарівного Дня матері, краси та любові. Жіночий образ в творах митців надихає на ліричний лад та спонукає до поваги і любові до чарівної та прекрасної половини людства.
     В цей день колектив бібліотеки-філії №4 від усієї душі вітає дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.





Немає коментарів:

Дописати коментар