середу, 18 квітня 2018 р.

Урок профорієнтації "Моя майбутня професія"


 Урок профорієнтації

«Моя майбутня професія»

     18 квітня в приміщенні нашої бібліотеки пройшов урок профорієнтації «Моя майбутня професія» для учнів 10-А класу ЗОШ №11 (класний керівник Гумен І.В.). На захід були запрошені заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Смілянець Т.В. та провідний консультант Уманського міського центру зайнятості Задорожко Т.В.  

    Метою проведення заходу є ознайомлення учнів з професіями, які користуються попитом на ринку праці, з послугами центру зайнятості для школярів, формування позитивного іміджу робітничих професій.
   
        У ході заходу учнів проінформували про послуги, що надає служба зайнятості з питань вибору професії в сучасних соціально-економічних умовах з урахуванням особистісних характеристик людини та попиту на ринку праці. Висвітлювалися основні складові свідомого вибору професії через формулу «Хочу, Можу, Треба». Було обговорено фактори, які впливають на вибір майбутньої професії та помилки при їх виборі.


     На завершення з учнями було проведено тестування, де була використана методика «Диференційно-діагностичний опитувальник Е.А.Клімова». У більшості дітей бажана професія підтвердилась результатами тесту. А також учням роздали буклети: «Шукачам роботи – послуги служби зайнятості», «Як діяти молодій людині у пошуках роботи», «Повір у власні сили – стань підприємцем» та ін.

Фоторепортаж заходу


























Немає коментарів:

Дописати коментар