вівторок, 3 квітня 2018 р.

Тиждень дитячої та юнацької книги



Влаштуй собі свято – читай!


       В рамках тижня дитячої та юнацької книги в нашій бібліотеці було проведено ряд масових заходів для юнацтва. Серед них бібліотечні уроки «Перше знайомство з бібліотекою» та «З чого складається книга?», Інтернет-екскурсія «Сучасна бібліотека: очевидно, неймовірно», день книголюба «Читання у новому форматі» та літературна вікторина «Чи знаємо ми Шевченка?».




     3 квітня в нашій бібліотеці була проведена літературна вікторина «Чи знаємо ми Шевченка?», для студентів I курсу 101 –Д групи (куратор Рижак Д.С.) та 102-Д групи (куратор Шимкова Ю. М.) Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка.

    Змагалися 2 команди: «Гайдамаки» та «Кобзарі». Ведучі вікторини бібліотекарі Яковенко А.М. та Коваленко Я.В. задавали аудиторії запитання про життя та творчість Т.Г.Шевченка, студенти розгадували кросворди, складали пазли з репродукцій картин Тараса Шевченка та переглянули цікаві відеоматеріали. За результатами вікторини перемогла команда «Кобзарі». Юнаки збагатили свої знання про творчість Великого Кобзаря та познайомилися з нашою бібліотекою.















Немає коментарів:

Дописати коментар