четвер, 15 лютого 2018 р.

14 лютого - День Святого Валентина

Чари кохання


                14 лютого в читальній залі нашої бібліотеки відбулася літературно-музична композиція «Чари кохання» до дня Св. Валентина. Ведучі вечора бібліотекарі Яковенко А.М. та Коваленко Я.В. допомогли присутнім гостям поринути в прекрасний світ любові, розповівши історії кохання видатних письменників, поетів, музикантів, композиторів, які  не стали б знаменитими без великого кохання до Жінки.
         На нашому святі були присутні члени клубів та громадських організацій міста на чолі з фахівцями відділення інклюзивного туризму Уманського управління праці і соціального захисту населення Родніковою Л.В. та Діденко О.В. та учні 7-Г класу (кл. кер. Мамчур І.М.) та 9-Г класу (кл. кер. Устомитенко Л.О.) ЗОШ №11.
Хоч на заході були присутні представники різних поколінь, але тема кохання близька для всіх. Протягом нашої зустрічі гості розповідали гуморески, вірші про кохання, учні ЗОШ №11  під керівництвом викладача музичного мистецтва Муковіз Т.В. заспівали пісню, а наша читачка та місцева поетеса Ситник Л.І. зворушила публіку своїми ліричними творами до Дня Св. Валентина. Члени клубу «Оптиміст» підняли нам настрій, виконавши декілька українських пісень про кохання. На завершення нашої зустрічі всі присутні отримали листівки – “Валентинки з побажаннями кохання, вірності, радості та щастя.
      Також для відвідувачів нашої бібліотеки бібліотекарі абонементу підготували рандеву з книгою "Найромантичніші літературні пари", де представлена література по даній темі.



Кохання  це саме найпрекрасніше, що може відчувати людина. Нехай воно дарує нам крила, роблячи нас кращими. Давайте навчимося цінувати почуття, берегти їх, уміти дарувати коханій людині хвилинки щастя.

         Ми щиро бажаємо вам всім пізнати кохання – без смутку і розчарувань.














Немає коментарів:

Дописати коментар