четвер, 26 травня 2016 р.

Презентація книги Федора Гаврильченка

Софіївка-сад
Наша Уманська земля багата на талановитих людей, особливе місце серед них займають поети і письменники. Кожна книжка наших місцевих авторів, яка виходить друком - це приємна подія для нас. 
25 травня 2016 року в приміщенні нашої бібліотеки відбулася презентація книги місцевого поета Федора Пилиповича Гаврильченка "Софіївка-сад"
Ця книга була видана за підтримки нащадків письменника - Шевченко Ірини Сергіївни, Гаврильченка Олександра Віталійовича (онуки автора), Роднікової Ліани Василівни (правнучка). 
Ведуча презентації Райчинець Н.Р. розповіла присутнім про сторінки життя та творчості поета. Гості презентації уважно слухали виступи правнучки Ф. Гаврильченка Роднікової Л.В., голови Уманського літературного об'єднання "ЛІТ'О" Михайлової Н.С., наукового співробітника Уманського краєзнавчого музею Мінової І.О.
На презентації були присутні учасники театру малих форм міського будинку культури "Золотий ключик" (худ.кер. Марина Скибенко) у виконанні Расулової Ю. та Плахотника О. був виконаний діалог Софії та графа Потоцького (з твору "Софіївка-сад") та прозвучав вірш "Дайте крила мені" Ф. Гаврильченка у виконання Куртель Л.
Після презентації Ліана Василівна подарувала всім бажаючим та кожній міській бібліотеці книгу свого прадідуся. За що ми їй щиро вдячні. 
Запрошуємо відвідати нашу бібліотеку, якщо ви бажаєте прочитати книгу Ф.П. Гаврильченка "Софіївка -сад".

                            Фоторепортаж презентації книги






















































Відео-презентація книги Федора Гаврильченка "Софіївка-сад"




Немає коментарів:

Дописати коментар