четвер, 11 лютого 2016 р.

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Афганістан. Це не забувається


 10 лютого, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в читальній залі нашої бібліотеки  відбулася зустріч воїнів – інтернаціоналістів нашого міста з Уманської організації ветеранів – військовослужбовців. 


Серед присутніх були: Полівода М.М., Дуравко В.М, Савенок О.Ф, Беженар В.І, Шеманський І.Ф., Заярний П.Н. – учасники бойових конфліктів в Афганістані, Чехословаччині, Анголі та в інших державах.


 Учасники бойових конфліктів мають багато спогадів про ті героїчні часи, коли вони виконували свій інтернаціональний обов’язок, не шкодуючи власного життя, захищали мир і спокій мирного населення. Багато їхніх однополчан загинули в боях, проявивши героїзм та мужність справжнього воїна. А ті хто залишились живими, назавжди пам’ятатимуть про своїх друзів та про свої молоді роки, опалені війною. Про все це було сказано на зустрічі, яка відбулася до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 



В читальній залі нашої бібліотеки було представлено перегляд літератури "Доля обрала нас", де показано сторінки мужності та відваги наших воїнів - інтернаціоналістів, які з честю пройшли через горнило пекельних випробувань війною.


 Також до цієї знаменної дати бібліотекарем читальної зали Райчинець Н.Р. була підготовлена радіопередача «Афганістан. Це не забувається», яка прозвучала по місцевому радіо.



















Немає коментарів:

Дописати коментар