четвер, 8 жовтня 2015 р.

Умань! Земле наша рідна! Чарівний і неповторний край!

Умань! Земле наша рідна! Чарівний і неповторний край!
(3 жовтня 2015 року - день міста Умань)


Рік заснування: 1616 Умань відзначає день міста в 1-у суботу жовтня.
У 2015 році ця дата - 3 жовтня.
 
Умань прекрасне місто, яке має неповторний колорит. Зачаровують старовинні будівлі центральної частини міста, Софіївського парку, манить до себе прохолода Осташівського ставу, радують пейзажі скверів і парків. Завітавши до міста в будь-яку пору року, Ви проведете чудова свій час.

Центральний парк - це окраса нашого міста, де можна помилуватися неповторною красою природи та поринути у звуки мелодійного фонтану. Гуляючи старовинними вуличками міста можна відпочити, завітавши до затишних кафе, які здивують своїми вишуканими стравами та гостинністю. Без Вашої уваги не залишать і музеї, кінотеатр та картинна галерея.

Візитною карткою міста є парк "Софіївка". Завітавши до нього Ви поринете у глибини, величі давніх скульптур. Це неповторна краса, яка не забувається. Український поет писав: " ... Я люблю у Софіївці думати із минулого знявши вуаль". Дивовижні пейзажі, екзотичні рослини, водойми, каскади, фонтани, камінні гроти все це можна побачити відвідавши парк.

Отже, Умань - добра, ласкава завжди чекає на гостей з радістю. Завітайте і Ви в цьому переконаєтесь самі.
Бібліотекарі саме до цієї події підготували для користувачів нашої бібліотеки фото-ілюстративну виставку  "Умань! Земле наша рідна! Чарівний і неповторний край!".

Немає коментарів:

Дописати коментар