середу, 5 грудня 2018 р.

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом


Життя гідне того, щоб жити



     5 грудня 2018 року о 13 годині в приміщенні нашої бібліотеки відбувся шок-урок «Життя гідне того, щоб жити» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який провела практичний психолог Чернишук Л.Я. для студентів 104-П,102-Д,108-С груп відділення соціальної та спеціальної освіти дошкільної та початкової освіти КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка» (завідувач відділення дошкільної та початкової освіти Поштарук Л.І. та викладач зарубіжної літератури Сьоміна О.І.).
     Тема СНІДу у наш час дуже актуальна. Ми намагаємось доносити до молодого покоління важливість цієї теми, щоб вони були обізнані і цінували своє здоров’я та життя.
      Студенти з інтересом та цікавістю слухали пані Людмилу. Для юнаків було проведено вправу «Кому з ВІЛ-інфікованих потрібно допомогти?», яка розкрила моральні та психологічні особливості юнаків і їх ставлення до цієї проблеми.
       Під час заходу присутні мали змогу ознайомитись з літературою по даній темі, яка була представлена на книжковому перегляді "СНІД: подумай про майбутнє - обери життя!" .










Немає коментарів:

Дописати коментар