четвер, 23 серпня 2018 р.

24 серпня - День Незалежності України


Під синім небом Батьківщини позолотилися жита


Є дати, які виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України, що відзначається щорічно 24 серпня.
          Цього року Україні виповниться 27 років.
         Перш ніж Україна змогла стати незалежною державою, довелося подолати чимало випробувань.
         Сьогодні День Незалежності України широко відзначається по всій країні. Це день, коли вшановують пам’ять героїв минулого України, тих, хто воював та помер, щоб забезпечити країні таку жадану ними незалежність.
          Нові часи, нові завдання, нові вимоги…Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі.
         Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. Ми – майбутнє України. То ж своїми знаннями, працею, здобутками підносимо її культуру, своїми досягненнями славимо її. Будемо гідними своїх предків, бережімо волю і незалежність України, поважаймо свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.
         Пропонуємо вашій увазі переглянути фотовиставку «Під синім небом Батьківщини позолотилися жита», організовану в нашій бібліотеці до Дня Незалежності України.







Немає коментарів:

Дописати коментар